Наші досягнення

18 років на ринку

З самого початку заснування компанії, ми постійно рухаємось у напрямку вдосконалення нашої продукції та сервісу для Вас!

100% натуральні продукти

Абсолютно всі продукти, які використовуються ТМ "Вепр" виключно натуральні, свіжі та екологічно чисті з місцевих фермерських угідь.

100% натуральність сировини

Всі ступені виробництва, які проходить сировина в приготуванні наших виробів -
є цілком безпечними для навколишнього середовища.

6 переваг, чому саме в нас

Якість продукції
Свіжість сировини
Традиційність рецептури
Максимум корисно для здоров'я
Унікальний асортимент
Швидка доставка свіжої продукції

Історія бренду

Історія розвитку торговельної марки «Вепр» розпочалася у 90-х. У 1997 році в орендованому приміщенні гастроному радянського формату, що розташований в спальному районі міста Нововолинська, відкривається невеличкий магазин із типовою продукцією. На той час у магазині працює лише дві особи.
Упродовж 18 років «Вепр» із невеличкого магазину в орендованому приміщенні переріс у компанію преміум-класу із власним цивілізованим виробництвом.

У 2000-му - році магазин змінює місце розташування. Це знову орендоване приміщення у тому ж районі, проте вже зі своєю концепцією. Підприємство спеціалізується на продажі ковбасних виробів та сирної продукції.
У 2001 невеличкий магазинчик переростає у павільйон, котрий кардинально відрізнявся від типових торговельних закладів: світлий, просторий, із панорамними вікнами та сучасними холодильними установками.
У 2003 році на вулиці Шахтарській відкрився спеціалізований магазин під короткою звучною назвою «Вепр». Завдяки унікальним дизайнерським рішенням та високому рівню обслуговування і якісній продукції «Вепр» здобуває популярність серед населення. Попри те, що у магазині дещо вищі ціни, постійні покупці віддають перевагу «Вепру», адже на власному досвіді переконалися – тут усе смачне, свіже і з найкращої сировини.
У 2010 році торговельна марка «Вепр» офіційно зареєстрована. Яскраві червоні літери логотипу стають впізнаваними, а слоган «В нас ковбаска – просто казка» стає народним, його знає чи не кожен містянин.

На проспекті Степана Бандери, 76, що на 15-му мікрорайоні Нововолинська, завершується заплановане ще 2005-го року будівництво нового «Вепра». Це вже не просто магазин із якісною ковбасною, молочною, сирною продукцією, а підприємство із невеличким власним виробництвом. Упродовж 5 років у «Вепрі» двічі відбувається реконструкція: торговельну площу зменшують, вивільняючи простір для виробництва. У 2015 році облаштовують кондитерський цех із надсучасним обладнанням. Асортимент продукції магазину змінюється, відповідаючи вимогам часу. Щороку компанія зростає та змінюється на краще, що є заслугою наполегливої праці всіх працівників. Їх тут тепер близько 20. У планах – розширення асортименту фірмової продукції завдяки розвитку гастрономії, кулінарії, бакалії та кондитерської лінії виробництва й ексклюзивного імпортного товару. А вже зовсім скоро провідні фермерські господарства виготовлятимуть екологічно чисту безпечну продукцію для ТМ «Вепр».